Overvåger du dit serverrum?

Hvad betyder det for dine servere og IT udstyr, hvis kølingen i serverrummet svigter og serverne bliver over ophedet? Hvad hvis der udbryder brand eller oversvømmelse i serverrummet, bliver du så alarmeret?
Vi fjern-overvåger køleanlægget og serverrummet fra vores vagtcentral, og kan ved begyndende fejl udsende alarm på SMS og email til jeres IT-ansvarlige.

Der alarmeres hvis der er for varmt, for koldt, strømsvigt, og ydermere kan vi overvåge og alarmere, hvis der er røg og brand, vand på gulvet, indbrud oa.. Vi overvåger også den generelle tilstand af køleanlægget, og sørger derved for vedligeholdende service i rette tid.

Sammen med vores døgnvagt, hjælper dette imod alvorlige fejl og IT nedbrud i serverrummet.

computer

Du får en sms fra Frikøling-Danmark ved begyndende fejl i serverrummetAlarm på SMS og email

Server SMS og server email, er en funktion der udsender en SMS og email til din virksomheds IT- og driftsansvarlige, så snart der er risiko for fejl i serverrummet. Du kan også sende en SMS til anlægget og få et øjebliksbillede af driften, ligesom du med et log-in til hjemmesiden kan hente drifts logs for en periode. Alt er indeholdt i vores omfattende serviceaftale.

Hos Frikøling Danmark ApS, fjernovervåger vi jeres køleanlæg og serverrum, hele døgnet, fra vores vagtcentral, og sammen med en døgnvagt sikrer vi, at anlægget altid fungerer optimalt.

Netop derfor, er server SMS og server email en perfekt løsning til dig og din virksomhed, hvis I vil sikre driften at jeres serverrum, hele året rundt.

Anlægget har mulighed for tilslutning til IBI (Intelligent Bygnings Installation) og CTS (Central Tilstandskontrol og Styring).

Læs også om Frikøling, server overvågninggrøn IT og  priser