Aircondition serverrum

Har du allerede et airconditionanlæg i serverrummet, så behold det endelig. Aircondition vil fungere som back-up for dit frikølingsanlæg.Vores frikølingsanlæg er meget effektive. I de fleste tilfælde kan de benyttes som eneste kølemetode. Er det nødvendigt med et nyt airconditionanlæg, f.eks. som back-up for frikølingen, tilbyder vi også dette.

Frikøling forlænger levetiden på dit airconditionanlæg og gør dit køleanlæg redundant.Vores frikølingsanlæg er meget effektive og kan i de fleste tilfælde benyttes som eneste kølemetode. Er det nødvendigt med et nyt airconditionanlæg, f.eks. som back-up for frikølingen, tilbyder vi også dette.

Kontakt os, for priser på aircondition til serverrum. Vores klimaløsninger til serverrum, er luftbaseret frikøling.

Det er den mest effektive og driftsikre metode, samtidig med, at det har det laveste energiforbrug og det laveste CO2 bidrag. De traditionelle vandbårne kølesystemer og splitanlæg, har en væsentligt ringere virkningsgrad og en meget kortere levetid.

De traditionelle vandbårne kølesystemer og splitanlæg, har en væsentligt ringere virkningsgrad og en meget kortere levetid. Det kan for mange være vanskeligt at vurdere, hvilken metode der bør vælges, til køling af IT-udstyr i serverrummet. Der benyttes i det daglige mange forskellige udtryk, såsom; serverrums køling, frikølingsanlæg, aircondition anlæg til serverrum, frikøleanlæg,serverkøling, køling til serverrum, frikøling til serverrum, IT-køling, EDB-køling og frikøling, når der tales om køling af servere.

Vores frikølingsanlæg betegnes som ægte frikøling. Det kræver en forholdsvis lav investering, har en meget kort tilbagebetalingstid og en meget lav driftomkostning. Vi tilbyder samtidig markedets mest enkle service aftale. Vi tilbyder leasing aftale på frikølings investeringen.

Vores frikølingssystemer, har markedest bedste kvalitet og højeste MTBF (mean time between failure), den mest fordelagtige pris og den hurtigste ROI (return of investment).

 Daikin aircondition
Kombineret med aircondition i serverrum
Eksempel på frikøling i serverrum